Працівників Донецької ОДА перевірять на предмет співпраці з терористами

15 Червня 2015, 23:23

Працівників Донецької облдержадміністрації будуть перевіряти на факт співпраці з "ДНР". Про це заявив очільник ОДА Павло Жебрівський.

"Ми будемо з’ясовувати  факти – хто, чому куди і навіщо (їздить – ред.). Я можу сказати, що люди, які співпрацюють з "ДНР-ЛНР" – на державній службі знаходитись не можуть", – сказав Жебрівський у відповідь на питання про те, що журналісти опублікували відео, на якому видно, як деякі чиновники Донецької ОДА їздять на вихідні на територію "ДНР".

За словами нового очільника Донецької області, попереднє керівництво встигло багато зробити для будівництва оборонних споруд. Надолужувати багато не доведеться.

"Заради справедливості – великого надолуження не знадобиться, бо третина готова, ще третина за 2-3 дні буде готова, і за пару тижнів ще за два тижні буде готова. Кіхтенко і його заступники динамізували процес, надолужувати його не треба буде", – запевнив Жебрівський.

Як повідомлялося, 5 червня Кабінет міністрів вніс президенту України Петру Порошенку подання щодо звільнення з посади голови Донецької ОДА Олександра Кіхтенка.

11 червня Порошенко призначив Жебрівського головою Донецької ОДА.