Пожежа на нафтобазі під Васильковом ліквідована – ДСНС

13 Червня 2015, 10:39

Станом на 7 год. 13 червня у смт Глеваха Васильківського району на території нафтобази ТОВ «Побутрембутматеріали» горіння не спостерігається. Про це інформує прес-служба ДСНС.

«На місці пожежі, що сталася 8 червня 2015 року, проводяться роботи по проливанню території та охолодженню резервуарів. З метою забезпечення безпеки громадян організовано охорону і обмеження доступу на територію нафтобази силами Національної гвардії», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на місці події в цілодобовому режимі працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ДСНС України.

Зауважимо, у МВС повідомили про затримання керівника нафтобази під Києвом.

11 червня в РНБО повідомили про п'ять жертв пожежі на нафтобазі під Києвом. 12 червня на сайті ДСНС з'явилася інформація про ще одного загиблого.

Нагадаємо, у Київській області на території нафтобази ввечері 8 червня виникла пожежа. МВС відкрило кримінальне провадження за фактом пожежі.

Також 12 червня стало відомо, що СБУ порушила кримінальну справу за статтею "екоцид" у зв'язку з пожежею на території нафтобази "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області.