Унаслідок обстрілу під Станицею Луганською поранені двоє військових

7 Червня 2015, 10:52

Учора, 6 червня, після півночі бойовики з правого берега Сіверського Донця, окупованого так званою «ЛНР», обстріляли з автоматичних гранатометів та зенітної установки позиції сил АТО біля Валуйського, що прилягає до Станиці Луганської. Про це на своєму сайті повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

"Двоє українських бійців отримали осколкові поранення (на щастя, рани неважкі, загрози життю немає). В самій Станиці зберігався відносний спокій – протягом ночі зафіксовані періодичні перестрілки з автоматичної зброї, артилерія та міномети не застосовувалися", – розповів Москаль.

За його словами, протягом учорашнього вечора та минулої ночі бойові дії велися також у Катеринівці (з боку окупованого Молодіжного вівся мінометний обстріл нашого опорного пункту), Родині (обстріл із протитанкової рушниці та автоматичної зброї крайнього блокпосту, через який здійснюється перехід на окуповані території та в зворотному напрямку), Кримському (перестрілки з автоматів та гранатометів у районі протитуберкульозного диспансеру), на автодорозі Бахмутка біля 29-го блокпосту (тут протягом дня кілька разів літав ворожий безпілотник), а також у Щасті (обстріли з мінометів та автоматичних гранатометів позицій наших військових біля мосту через Сіверський Донець тривали майже цілу ніч).

Інформації про постраждалих внаслідок бойових дій не надходило.

Як повідомлялося, уночі терористи обстріляли сили АТО 30 разів.