Під Тельмановим з’явилася група «кадирівців» – Тимчук

5 Червня 2015, 10:37

Під Тельманове, що на кордоні з РФ перекинули близько сотні бойовиків, а до Донецька завели мотострілецьку роту терористів. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

«Переміщення бойової техніки і підрозділів: від Докучаєвська в район н.п.Донецьк перекинули мотострілецьку роту бойовиків (11 ББМ – 5 -БМП-2, 4 -БТР-80 і 2 МТ-ЛБ), за підтримки двох танків Т-64БВ та трьох вантажівок з ЗУ -23-2», – зазначив Тимчук.

До України також продовжують надсилати «кадирівців».

«Південніше Тельманового на трьох вантажівках, одному автобусі, трьох БМП-2, в супроводі трьох джипів, прибула група бойовиків загальною чисельністю близько 100 осіб. Частина групи – «кадирівці». Всі бойовики відмінно озброєні і оснащені», – йдеться у тексті.

Окрім того, на марші між Пантелеймонівкою і Єнакієвим зафіксована шестигарматна самохідна артилерійська 122-мм батарея (САУ 2С1 «Гвоздика») бойовиків.

«Через Кіровськ на Фрунзе з боку Стаханова прослідувало три одиниці РСЗВ БМ-21 «Град». Ще чотири РСЗВ зафіксовані між Степовим та Слов'яносербськом – на марші на південь (від «фронту»). У Донецьку (в Петровському та Кіровському районах міста) бойовики в екстреному порядку проводять перегрупування своїх сил – наголошується активне пересування бойової техніки та транспорту. На правий фланг за Петровським мостом відведена бронегруппа – 16 танків, до 10 одиниць ББМ», – додали у повідомленні ІО.

Як повідомлялося, у районі Мар'їнки виявили ДРГ бойовиків.