У Донецьку через обстріли знеструмлені дві шахти, під землею лишаються 379 людей

3 Червня 2015, 16:35

Шахта імені Скочинського в Донецьку знеструмлена в результаті обстрілів, під землею опинилися 379 осіб. Про це заявив представник бойовиків "ДНР" Едуард Басурін.

Також, за його словами, було влучення в шахту Абакумова.

"Але там під землею гірників не було", – додав Басурін. Він наголосив, що подача електроенергії на обидві шахти припинена.

Джерело з місця подій підтвердило цю інформацію. За його словами, з шахти імені Скочинського будуть діставати по 15-20 людей. Співрозмовник додав, що горить адміністративна будівля шахти.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що обстрілу зазнали околиці Донецька, який займають бойовики. Снаряди потрапили в житлові будинки по вулицях Крюкова, Москвиина, Соколовського. Транспортне сполучення між Донецьком і Маріуполем було зупинено. У Петровському районі Донецька обмежено рух громадського транспорту. Закрито блокпости в Кураховому й Бугасі.

Також нагадаємо, що в районі Мар’їнки й Красногорівки Донецької області зранку 3 червня йдуть запеклі бої. У Красногорівці виникла пожежа в неврологічному відділенні міської лікарні. Кілька снарядів потрапили у будинки по вул. Східна, Нахімова, Островського, у гараж по вул. 8 березня. Також є влучення у будинки селища Старомихайлівка, що межує з Кіровським районом Донецька.