У район Станиці Луганської перекинули сім нових танків для бойовиків

27 Травня 2015, 09:45

Переміщення бронетехніки терористів минулої доби зафіксували на всіх напрямках зони АТО. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» (ІО) Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

«З Лутугиного до Красного Луча перемістили колону з шести армійських вантажівок і трьох БТР-80, яку добре охороняли», – йдеться у тексті.

«Між Іловайськом і Харцизьком помічена колона з 16 одиниць автотранспорту та бойової техніки, включаючи шість одиниць спецавтомобілів і автокунгів станції далекого зв'язку, два МТ-ЛБ і чотири САУ 2С1 «Гвоздика», яка рухалася у бік Донецька», – зазначив координатор ІО.

У район Станиці Луганської прийшло танкове підкріплення для бойовиків.

«Зазначене перекидання до ділянки в районі Станиці Луганській через Миколаївку семи танків терористів, які згодом використали для прицільної стрільби по позиціях сил АТО у цьому районі», – йдеться у повідомленні.

«У районі н.п. Донецького, Новотошківки і Катеринівки продовжує посилюватися угруповання російсько-терористичних військ. У цей район проїхала колона з семи армійських вантажівок і двох БМП-2», – додав Тимчук.

Також зафіксовано переміщення бронетехніки в північно-західній і східній частинах Горлівського угруповання НЗФ. Протягом доби зафіксовано переміщення чотирьохх танків, на ділянку в районі Ленінське-Шуми.

Як повідомлялося, уночі терористи обстрілювали сили АТО на всіх напрямках.

Нагадаємо, на Луганщині загинув боєць батальйону «Айдар».