Джемілєв: з Путіним не розмовлятиму, бо не веду переговорів з терористами

26 Травня 2015, 10:13

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв не зустрічатиметься з президентом Росії Владіміром Путіним, оскільки «не веде переговорів з терористами». Про це Джемілєв розповів під час інтерв'ю, відповідаючи на запитання, що він скаже Путіну, якщо зателефонують з Кремля.

«Я не знаю, про що з ним можна говорити. Я просто не буду з ним розмовляти. У середині серпня минулого року мені вже зробили таку пропозицію, що Путін ще раз хоче поговорити. І було сказано, що якщо відбудеться продуктивна розмова – то на наступний день вам всі двері будуть відкриті. Хочете – в Крим, назад. І ваш син буде звільнений», – розповів Джемілєв.

«Але я так і сказав: «Виходить мого сина у вас тримають в заручниках?». Так роблять терористи. Передайте своєму цареві, що я з терористами не веду переговорів», – додав лідер кримськотатарського народу.

Нагадаємо, 22 квітня 2014 року народному депутату від "Батьківщини", екс-голові Меджлісу кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборонили в'їжджати в Крим до 2019 року. Рішення ухвалювали в ФСБ.