У Харківській області чоловік застрелив двох людей і захопив заручників

25 Травня 2015, 16:35

Зараз правоохоронці Харківського райвідділу міліції ведуть перемовини з озброєним зловмисником щодо звільнення заручників. Про це повідомили в ГУ МВС у Харківській області.

Інформація про подію надійшла до чергової частини райвідділу о 14-00.

За попередніми даними, у Люботині невідома особа відкрила вогонь з карабіну, ймовірно, "Сайгак", внаслідок чого загинуло двоє людей та один отримав поранення. На даний момент вже встановлено, що зловмисником є 48-річний місцевий мешканець.

Після скоєного чоловік на власному автомобілі "ВАЗ-99" виїхав до села Коротич, де на автозаправці захопив двох заручників.

Зараз працівники міліції ведуть перемовини з чоловіком щодо звільнення заручників та вживають заходів щодо затримання зловмисника.

Тим часом, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook повідомив, що зловмисник, що захопив у заручники людей, є власником будинку. Він у стані крайнього перезбудження, відкрив стрілянину по судовому виконавцю і осіб, що його супроводжували.

"Загинув один з двох понятих і хтось із перехожих або осіб, що супроводжували судового виконавця. Дільничний не встиг зупинити злочинця, законно застосувавши проти нього зброю. Після чого чоловік, сівши у машину, виїхав на трасу Київ-Харків, де захопив трьох заручників – працівників АЗС OKKO, яка розташована в селищі Коротич ", – повідомив Геращенко.

Нагадаємо, в Одесі працівники Приморського райвідділу міліції затримали злочинця, який 20 травня, погрожуючи зброєю, захопив у заручники двох фармацевтів в торговому центрі "Новий Привоз".