На Луганщині поранили трьох українських бійців – Москаль

24 Травня 2015, 10:55

Із вечора 23 травня на Луганщині в результаті бойових дій отримали поранення троє військовослужбовців. Про це повідомила прес-служба голови Луганської обладмінстрації Геннадія Москаля.

Згідно з повідомленням, починаючи з 19-ї години, Станицю Луганську та околиці обстрілювали з важкої артилерії, а з 21-ї – зі зброї меншого калібру, включно з мінометами та автоматичними гранатометами.

"В селищі перебитий газопровід (станом на 8.30 пошкодження встигли усунути, газопостачання відновлено), пошкоджені житлові будинки (побиті дахи та вікна). Даних про постраждалих мирних мешканців немає, однак у результаті обстрілу поранений один військовослужбовець", – сказано в повідомленні.

За інформацією, перебитий позавчорашнім обстрілом водопровід біля с.Артема, що постачає воду в окупований Луганськ, поки не відновлений.

"Крім Станиці бойові зіткнення та обстріли відбулися також у Щасті та Кримському. Руйнувань інфраструктури чи житла тут немає, але в обох населених пунктах поранені українські військові. За попередніми даними, всього, починаючи з учорашнього вечора й до сьогоднішнього ранку, в результаті бойових дій на Луганщині поранені троє військовослужбовців", – повідомиа прес-служба.

Як повідомлялося, увечері поблизу Горлівки відбувся бій.

Нагадаємо, 23 травня терористи продовжили обстрілювати Широкине, а також використали гранатомети і стрілецьку зброю в Пісках та Новотроїцькому.

Як відомо, попередньої доби на Донбасі загинув один військовий, ще п'ятеро отримали поранення.