Доба на Луганщині минула спокійно – Москаль

13 Травня 2015, 10:05

Загалом по області минула доба пройшла більш-менш спокійно. Про це повідомив на своєму сайті голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, бойові дії зафіксовані в районі Щастя, околиці якого кілька разів були обстріляні бойовиками з гранатометів та автоматичної зброї.

«Серйозних наслідків обстріли не мали, інформації про постраждалих та руйнування не надходило. В решті традиційно гарячих точок області (Трьохізбенка, Кримське, Новотошківка, Троїцьке, Катеринівка, Оріхове) дотримувався режим бойової тиші», – зауважує Москаль. 

Він також додає, що 12 травня увечері електропостачання Станиці Луганської та прилеглих сіл було відновлене.

«Нагадаємо, що після 15-ї години на окупованій бойовиками території, через яку в Станично-Луганський район по резервній лінії подається електроенергія, вимкнули рубильник, внаслідок чого селище та частина району залишилася без світла, центральної води та мобільного зв’язку. Зараз світло та центральна вода в районі є, а мобільне покриття поки що функціонує з перебоями. Надзвичайних ситуацій у зв’язку з відключенням електроенергії не зафіксовано», – зауважує він.

Читайте також: Війна на Донбасі у цифрах: тисячі жертв, мільйон переселенців та мільярдні збитки.