У Макіївці ФСБ зачистила всіх “неформатних ополченців” – Тимчук

12 Травня 2015, 10:03

У Макіївці Донецької області співробітники ФСБ Росії і бойовики "Оплоту" під виглядом "органів безпеки" "ДНР" зачистили всіх "неформатних ополченців". Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у Facebook

"У Макіївці "органи безпеки ДНР" (в реальності – кілька груп співробітників ФСБ РФ за участю "особливо довірених" бойовиків з бандформування "Оплот") зачистили всіх "неформатних ополченців", з якими виникали проблеми в плані створення "армії Новоросії" в контексті підпорядкування єдиному командуванню – т. зв. "казаків", російських монархістів, членів дрібних бандформувань, які займаються в основному мародерством і грабіжництвом", – йдеться в повідомленні.

За даними Тимчука, в даний момент співробітники ФСБ РФ проводять виховну роботу з представниками Макіївської "місцевої влади" на предмет більш посиленої "мобілізаційної роботи" в регулярну армію "ДНР".

Нагадаємо, за даними ІО, терористи привезли "Гради" в Торез та Іловайськ.

Як повідомлялося, штаб АТО повідомив, що 11 травня у секторі "М" бойовики" використали майже весь арсенал", а також що до Донецька прибудуть 10 снайперів із Росії.

Як повідомив ІО 8 травня, "Горлівський гарнізон" посилюють танками.

Також читайте: Зачистки серед бойовиків: як і за що на Донбасі "карають своїх".