Троїцьке обстріляли з мінометів – Москаль

5 Травня 2015, 14:35

Бойовики сьогодні близько 6 години ранку обстріляли село Троїцьке Попаснянського району (на адміністративній межі Луганської та Донецької областей поблизу Дебальцевого). Про це повідомила прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«Вогонь вівся зі 120-міліметрових мінометів у бік опорних пунктів наших військових. Чимало мін залетіли на територію сільради і вибухнули в полі неподалік житлового сектору. Внаслідок обстрілу ніхто з мирних мешканців та військових не постраждав, руйнувань інфраструктури немає», – сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, минулого вечора військові дії зафіксували у двох населених пунктах на лінії розмежування вогню. Між Кримським і Сокільниками (Новоайдарський район) спалахували перестрілки із застосуванням автоматичної зброї та гранатометів. У Катеринівці (Попаснянський район) близько 18-ї години бойовики підібралися до опорних пунктів українських військових на відстань кількасот метрів і відкрили вогонь з автоматичних гранатометів та автоматів.

"Вогневе зіткнення тривало близько години, після чого бойовики відійшли. Даних про постраждалих серед мирних мешканців та українських військових немає", – зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, доба в зоні АТО минула без втрат, троє бійців отримали поранення. 

Нагадаємо, за вечір тероритсти 27 разів порушили режим тиші.

За інформацією ІО, бойовики стягують танки й артилерію в Донецьк і Луганськ і маскують танкив приватних садибах.

Також "Азов" повідомив, що в Широкиному з вечора 4 травня триває бій.