У 19-річного хлопця на Житомирщині вилучили десятки патронів

4 Травня 2015, 13:02

У Житомирській області співробітники МВС вилучили у квартирі місцевого жителя десятки патронів. Про це повідомляє прес-служба МВС у Житомирській області.

"У ході розслідування низки крадіжок з помешкань місцевих жителів працівники Бердичівського МВ УМВС провели обшук в будинку 19-річного підозрюваного. У кімнаті хлопця міліціонери виявили патрони", – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час санкціонованого обшуку міліціонери вилучили ряд речових доказів, які вказували на причетність молодика до крадіжок з осель жителів району. Крім того, оперативники карного розшуку виявили в ящику під столом згорток з кількома десятками різнокаліберних патронів.

"19-річний господар пояснив, що все це він колись знайшов і залишив собі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 ("Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами") Кримінального кодексу України. Вилучені патрони скеровано на дослідження до Науково-дослідного експертного криміналістичного центру при УМВС", – повідомив в. о. начальника Бердичівського МВ УМВС Валерій Кравчук.

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, 28 квітня у самооборонівця в Києві вилучили великий арсенал зброї

Крім того, вчора столичні ДАІшники перехопили два авто зі зброєю.