«ЛНРівці» у Станиці Луганській обстріляли блокпост військових

4 Травня 2015, 12:04

3 травня зі стрілецької зброї і АГС бойовики обстріляли вулицю Некрасова у місті Гірське Попаснянського району та блокпост в Станично-Луганському районі. Про це йдеться на сайті ГУМВС України в Луганській області.

Зазначається, що внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок. Жертв і постраждалих немає.

«Об 11.00 бойовики з боку терикону ш. «Горська» (підконтрольної «ЛНР») здійнили обстріл з автоматичної стрілецької зброї в напрямку вул. Некрасова. В результаті обстрілу було пошкоджено шифер на даху будинку 69-річного жителя м Гірське», – зазначає прес-служба обласної міліції.

Того ж дня, згідно з текстом, о 23.15 бойовики з боку Луганська (підконтрольного «ЛНР») зі стрілецької зброї і АГС здійснили обстріл блокпосту в смт. Станиця Луганська.

Жертв і постраждалих немає.

Дані випадки кваліфіковані як теракти.

Як повідомлялося, 3 травня під Катеринівкою підірвалася БРДМ, загинули двоє солдатів.

За даними МЗС, за час перемир'я в зоні АТО загинули 68 бійців.

Нагадаємо, із 00.00 15 лютого, згідно з мінськими домовленостями від 12 лютого, на Донбасі оголошено перемир'я і режим припинення вогню.

Україна здійснила чотири етапи відведення важкого озброєння, проте повністю не відводитиме техніки від лінії зіткнення. Це пов’язано з тим, що терористи не дотримуються перемир’я і продовжують обстріли сил АТО.

Читайте також: Війна на Донбасі у цифрах: тисячі жертв, мільйон переселенців та мільярдні збитки.