Бійці ЗСУ затримали двох росіян під час атаки на блокпост сил АТО – СБУ

27 Квітня 2015, 19:16

Українські військові затримали двох росіян, які в складі диверсійної групи вночі здійснили атаку на блокпост сил антитерористичної операції. Про це в Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"Голова СБУ Валентин Наливайченко доповів президенту України Петру Порошенку про те, що під час недавньої бойової операції військовослужбовцями Збройних Сил України були затримані двоє російських озброєних бойовиків, які у складі ДРГ під прикриттям ночі спробували вчинити напад на український блокпост", – написав Лубківський.

У результаті бойового зіткнення військовий патруль затримав шість осіб, двоє з яких виявилися громадянами Росії. За словами Лубківського, одного з бойовиків було вбито, також був знищений автотранспорт диверсантів.

"Затримані і знищені особи мали при собі вогнепальну зброю (6 шт. АК), гранати і один РПК", – повідомив радник голови СБУ. Він додав, що на даний момент СБУ проводить опитування затриманих і повідомив, що СБУ планує оприлюднити додаткові деталі цієї історії.