У Щасті бойовики влучили в житловий будинок

27 Квітня 2015, 12:23

26 квітня увечері бойовики з боку Веселої Гори (населений пункт, окупований «ЛНР») кілька разів обстрілювали містоЩастя зі зброї різного виду, включаючи зенітні установки, автоматичні гранатомети та кулемети.

За словами Москаля, близько 18-ї години внаслідок одного з обстрілів зайнялися дві дачі в кооперативі «Ягідка».

Крім того, одна з гранат, випущених із автоматичного гранатомета, влучила в житловий 3-поверховий будинок по вул. Гагаріна.

Згідно з текстом, обійшлося без постраждалих серед мирних мешканців.

Інформації про поранених чи загиблих військових також немає.

«Крім Щастя, бойові дії велися ще в кількох населених пунктах на лінії розмежування вогню. На околицях Кримського поблизу протитуберкульозного диспансеру увечері і вночі неодноразово виникали перестрілки між силовиками та бойовиками», – зазначає прес-служба Москаля.

За його словами, Троїцьке вночі кілька разів обстріляли з мінометів та стрілецької зброї. Одна з мін вибухнула на фермерському господарстві, завдавши незначних пошкоджень господарським спорудам.

«27 квітня після 11-ї години в Кримському чути відголоски вибухів, що лунають із Бахмутки в районі села Жолобок (яке окуповане російськими регулярними військами) та нашого 29-м блокпосту», – додає Москаль.

«27 квітня перед обідом (близько 11.30) напроти опорних пунктів українських військових із боку окупованого Калинового вишикувався ворожий танковий взвод. Зараз бойові дії в районі Троїцького не ведуться», – зазначає він.

Нагадаємо, із 00.00 15 лютого, згідно з мінськими домовленостями від 12 лютого, на Донбасі оголошено перемир'я і режим припинення вогню.

Україна здійснила чотири етапи відведення важкого озброєння, проте повністю не відводитиме техніки від лінії зіткнення. Це пов’язано з тим, що терористи не дотримуються перемир’я і продовжують обстріли сил АТО.

Читайте також: Війна на Донбасі у цифрах: тисячі жертв, мільйон переселенців та мільярдні збитки.