У Щасті з гранатометів обстріляли ДСНС

24 Квітня 2015, 10:18

23 квітня бойовики, що закріпилися на правому березі Сіверського Донця, знову обстріляли Щастя з автоматичних гранатометів. Про це повідомила прес-служба голови Луганської обладміністрації Геннадія Москаля.

За його словами, вогонь вівся з боку Веселої Гори й тривав півгодини – з 20.10 по 20.40.

«Кілька гранат потрапили в міст через річку, ще кілька залетіли в частину Державної служби з надзвичайних ситуацій, що розташована поруч», – зауважує Москаль.

У результаті обстрілу, згідно з повідомленням, пошкоджена будівля ДСНС (розбитий дах, посічені осколками стіни, двері й вікна).

«Ніхто з військовослужбовців чи мирного населення не поранений і не загинув», – підкреслює він.

«Крім Щастя, бойові дії протягом минулої доби велися також у Кримському (в районі протитуберкульозного санаторію на околиці села періодично спалахували перестрілки) та Троїцькому (тут були обстріляні позиції наших військових)», – зазначає Москаль .

Руйнувань інфраструктури чи житлового сектору немає, інформація про постраждалих людей не надходила.

Нагадаємо, що попередній обстріл Щастя відбувся в середу, 22 квітня, тоді бойовики вели вогонь із автоматичних гранатометів у бік теплоелектростанції.

Як повідомлялося, бойовики 21 раз порушили режим тиші до опівночі 24 квітня, за день 23 квітня терористи 20 разів обстріляли сили АТО.

Нагадаємо, із 00.00 15 лютого, згідно з мінськими домовленостями від 12 лютого, на Донбасі оголошено перемир'я і режим припинення вогню.

Україна здійснила чотири етапи відведення важкого озброєння, проте повністю не відводитиме техніки від лінії зіткнення. Це пов’язано з тим, що терористи не дотримуються перемир’я і продовжують обстріли сил АТО.

Читайте також: Війна на Донбасі у цифрах: тисячі жертв, мільйон переселенців та мільярдні збитки.