У Трьохізбенці поранили трьох бійців та двох мирних жителів

19 Квітня 2015, 10:59

За уточненими даними, під час учорашнього бою в Трьохізбенці поранили трьох українських військовослужбовців (один із них серйозно) і двох мирних мешканців. Про це повідомила прес-служба голови Луганської обладміністрації Геннадія Москаля.

Згідно з повідомленням, подружжя з Трьохізбенки (віком 63 і 61 рік) отримали осколкові поранення від снаряду, що залетів у житловий масив. Рани виявилися неважкими.

Крім того, один зі снарядів ПТКР (протитанкова керована ракета) бойовиків влучив у житловий будинок, пошкодивши покрівлю. В момент влучення в хаті знаходилася господиня – жінка похилого віку. Вона не постраждала.

«У другій половині дня, вночі і зранку в Трьохізбенці дотримується режим бойової тиші, нових спроб прориву в село чи обстрілів позицій наших військових не було», – сказано в повідомленні.

Крім того, прес-служба повідомила подробиці вчорашнього обстрілу Валуйського, що поблизу Станиці Луганської: «По селу випустили три реактивні снаряди із систем залпового вогню «Град», які мають калібр 122 мм, тобто заборонені останніми Мінськими угодами. Один снаряд влучив у житловий будинок і серйозно пошкодив його, другий зруйнував господарську прибудову, ще один вибухнув на городі».

За інформацією, протягом ночі в Станиці періодично лунали перестрілки з автоматів, однак нових обстрілів із важкої зброї не було.

Нагадаємо, вчора повідомили, що в Трьохізбенці поранили двох українських військових.

Як повідомлялося, сили АТО зранку 18 квітня відбили атаку в Трьохізбенці.

Також нагадаємо, за вечір терористи 21 раз відкривали вогонь.