Бойовики обстріляли центр Станиці Луганської

16 Квітня 2015, 11:50

Увечері 15 квітня бойовики завдали удар по українських силах у Станиці Луганській. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«Учора (15 квітня) вночі і сьогодні після півночі в Станично-Луганському районі кілька разів велися бойові дії. Близько 21:40 в районі рибгоспу між бойовиками та українськими військовими спалахнула перестрілка із застосуванням автоматичної зброї та гранатометів. А сьогодні після півночі блокпост наших силовиків, розташований за 500 метрів від будівлі райдержадміністрації в центральній частині Станиці Луганської, бойовики обстріляли з мінометів. Вогонь вівся з берега Сіверського Донця, окупованого так званою ЛНР. У результаті обстрілів ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформації про поранених військових не надходило», – йдеться у тексті.

За інформацією прес-служби, крім Станично-Луганського району бойові дії зафіксовані ще в кількох точках на лінії розмежування вогню. Між Кримським і автодорогою Бахмутка (поблизу колишнього 31-го блокпосту) кілька разів спалахували перестрілки, остання з яких відбулася сьогодні зранку. На околиці Новотошківки (район 29-го блокпосту) зранку «працювали» гранатомети та стрілецька зброя. Опівночі позиції наших військових у Троїцькому (Попаснянський район біля Дебальцева) бойовики обстріляли з танка. А перед Катеринівкою (Попаснянський район) опорний пункт українських силовиків, починаючи з 18:00 й до півночі, періодично обстрілювали з автоматичної зброї. У всіх випадках житло й інфраструктура населених пунктів не постраждали.

Як повідомлялося, у Широкиному бойовики двічі використали 152-мм артилерію.

Нагадаємо, увечері бойовики обстріляли Широкине, Піски й Авдіївку.