Чечоткін став заступником голови ДСНС

7 Квітня 2015, 09:52

Виконувач обов’язків  голови ДСНС України Зорян Шкіряк представив нового заступника голови ДСНС – Миколу Чечоткіна. Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

Зідно з повідомленням, Чечоткіна призначили розпорядженням Кабінету Міністрів від 31 березня 2015 р. № 283-р.

“Микола Олександрович для мене є фронтовим товаришем, адже спільно з ним ми звільняли Слов’янськ від терористів. І саме він, в період тотальної депресії та розпачу людей, взяв на себе велику відповідальність і зміг налагодити зв'язок з місцевими жителями, ставши для них наставником, батьком, рідною людиною, – сказав Зорян Шкіряк. – Саме завдяки його роботі нам вдалося швидко відновити  життєдіяльність міста. Міністр МВС України Арсен Аваков знає та добре пам’ятає професійність, ефективну роботу, наполегливість Миколи Чечоткіна під час його перебування у Слов’янську. Саме тому беззаперечно погодив його призначення”.

"Микола Олександрович для мене є фронтовим товаришем, адже спільно з ним ми звільняли Слов'янськ від терористів. І саме він взяв на себе велику відповідальність і зміг налагодити зв'язок з місцевими жителями. Завдяки його роботі вдалося швидко відновити життєдіяльність міста", – заявив Шкіряк.

Повідомляється, що Чечоткін буде займатися оперативним реагуванням на надзвичайні ситуації та організацією заходів цивільного захисту, а також координувати діяльність Міжвідомчого координаційного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення АТО.

Нагадаємо, 25 березня, на засіданні уряду у прямому ефірі за підозрою в корупції затримали керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

ДСНС тимчасово очолив Шкіряк, а керівництво ДСНС у всіх областях відсторонили на час розслідування корупції.

6 квітня Шкіряк звільнив голів ДСНС у трьох областях.