На Луганщині бойова активність за добу дещо знизилась – Москаль

3 Квітня 2015, 10:26

Протягом 2 квітня й ночі на 3 квітня інтенсивність бойових дій на контрольованій Україною території Луганської області знизилася, хоча повної тиші так і не настало. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обладміністрації Геннадія москаля.

Згідно з повідомленням, в кількох населених пунктах зафіксовані обстріли.

Зокрема, увечері на околиці Кримського (Новоайдарський район поблизу автодороги Бахмутка) періодично виникали перестрілки з автоматів між бойовиками та українськими силовиками. Біля Кряківки (Трьохізбенська селищна рада) після 9-ї години вечора спалахнула перестрілка із застосуванням автоматів та гранатометів. А в Станиці Луганській опорний пункт наших силовиків був обстріляний із автомата з боку пам’ятника Князю Ігорю (берег Сіверського Донця, що контролюється бойовиками).

У всіх випадках бойові дії мали незначний характер, ніхто з мирних мешканців не постраждав, руйнувань інфраструктури та житла немає, даних про поранених чи загиблих військовослужбовців не надходило. У решті традиційно гарячих точок області зберігалася бойова тиша.

Як повідомлялося, терористи за день 2 квітня 13 разів обстріляли сили АТО.

Також зазначимо, 3 квітня «Інформаційни опір» повідомив, що у Приазов'я доставили велику кількість "Фаготів" і "Списів" для бойовиків