Біля Трьохізбенки поранили одного українського бійця

31 Березня 2015, 11:02

30 березня близько 22:00 група озброєних терористів висунулася до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбенки й обстріляла позиції українських силовиків. Про цн повідомляє прес-служба голови Луганської обладміністрації Геннадія Москаля.

Згідно з повідомленням, бій тривав півгодини, були використані міномети, гранатомети та автоматична зброя, потім бойовики відступили. Один український військовий дістав поранення.

«Загалом за минулу добу вогнева агресія бойовиків проти контрольованої Україною території значно посилилася. Протягом цілого дня тривали бойові зіткнення на околиці Кримського між українськими військовими та бойовиками, які переростали в бої з використанням гранатометів. Село залишилося поза зоною ураження. Руйнувань житла та інфраструктури немає, ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформація щодо поранених силовиків уточнюється», – повідомляє прес-служба.

Як зазначається, на Бахмутці увечері 30 березня в районі 29-го блокпосту періодично чулися вибухи мін, бойові дії виникали також на околиці Троїцького (Попасняський район) та Станиці Луганської.

Нагадаємо, з вечора до опівночі 30 березня терористи 11 разів відкривали вогонь.

Також "Інформаційний опір" повідомив 31 березня, що найбільш гаряче лишається на Донецькому, Луганському та Приморському напрямках.