Під Станицею Луганською знешкодили радіокеровані фугаси

29 Березня 2015, 13:50

Українські військові виявили в Станично-Луганському районі два закладені бойовиками фугаси. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«Вибухівка була схована на узбіччі автодороги, що веде від Щастя до Станиці Луганської, неподалік від села Плотина. По цій дорозі часто рухаються представники влади та українська військова техніка, проти яких і було сплановано диверсійний акт (до речі, в середині січня саме таким способом у цій же місцевості підірвали український військовий «Урал»)», – повідомили у прес-службі.

Згідно з повідомленням, сапери знешкодили фугаси й ретельно перевірили сусідні ділянки автодороги. Більше вибухівки не виявлено.

«Учора ж на околиці Лисичанська за 150 метрів від блокпосту українських силовиків виявили касетний заряд із системи залпового вогню «Смерч», який був випущений під час активних бойових дій і не вибухнув. Знешкодженням заряду займаються сапери, місцевість оточена силовиками», – додали у тексті.

Як повідомлялося 14 березня, на Луганщині військовий підірвався на фугасі. Також 10 лютого біля Дебальцевого два авто підірвалися на фугасі.