На Волині п’ятеро осіб напали на прикордонний пост

29 Березня 2015, 12:59

У Волинській області п'ятеро осіб намагалися напасти на прикордонника, який ніс слуюбу на спостережній вежі. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонної служби.

"Учора вночі до спостережної вежі, на якій ніс службу прикордонник відділу "Рівне" Луцького загону, під’їхав автомобіль "Фольксваген" без номерних знаків. З автомобіля вийшло п’ять невідомих осіб, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, вели себе агресивно, погрожували прикордоннику підпалити або збити автомобілем спостережну вежу. Після того, як один з них намагався піднятись на вежу, вимагаючи тепловізор, прикордонником було здійснено попереджувальний постріл вгору. Тоді невідомі сіли в автомобіль та спробували втекти", – йдеться у тексті.

Чотирьох нападників пізніще затримали.

"Однак групою реагування відділу та мобільною групою від управління загону було виявлено даний автомобіль та затримано чотирьох громадян України в нетверезому стані, які виявилися жителями села Гуща. На місце затримання прибула слідчо-оперативна група Любомльського РВ УМВС України в Волинській області, триває перевірка", – додали у прес-службі.

Як повідомлялося, у ніч на 26 березня на Волині розбився літак з контрабандою. Загинули пілот та пасажир.