У Трьохізбенці бойовики обстріляли з гранамотів блокпост сил АТО

26 Березня 2015, 09:51

Група бойовиків вибралася на зруйнований міст через Сіверський Донець та обстріляла з гранатометів опорний пункт сил АТО. Про це повідомили у прес-службі Луганської військово-цивільної адміністрації.

«Вчора (25.03) і минула ніч знову не були спокійними на контрольованій Україною території Луганщини – бойові дії зафіксовані в трьох напрямках. У Трьохізбенці поблизу зруйнованого мосту через Сіверський Донець учора спалахували перестрілки з автоматичної зброї. Увечері група бойовиків вибралася на міст і обстріляла з гранатометів опорний пункт українських військових. Після відкриття вогню у відповідь противник відступив», – йдеться у тексті.

Також перестрілки зафіксовано у Станиці Луганській та між Кримським і Сокільниками.

«У всіх випадках обійшлося без постраждалих серед мирного населення, інформації про поранених чи загиблих військовиків немає», – додали у тексті.

«У Кримському (автомобільний доступ до якого утруднений, оскільки проїзд через «Бахмутку» заблокований) за допомогою військових прочистили грунтову дорогу з боку Світличного. Зараз, поки сухо, по ній можуть їздити навіть легковики. В село продовжують повертатися люди, що виїхали під час активних бойових дій. А в Станиці Луганській учора вперше з минулого року зареєстрували шлюб – молодята були одягнуті у весільне вбрання, в якому пройшлися по центральній площі. Весілля в райцентрі не проводилися з минулого літа, тобто з початку активних бойових дій», – додали у прес-службі.

Як повідомлялося, за попередню ніч бойовики також 10 разів обстріляли українських військових.

Нагадаємо, протягом минулої доби поранили чотирьох українських військових.