На Луганщині Троїцьке обстріляли з мінометів – Москаль

25 Березня 2015, 10:13

У ніч на 25 березня обстріли, перестрілки та бойові зіткнення зафіксовані в кількох напрямках області. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обладміністрації Геннадія Москаля.

Як повідомляється, у Станиці Луганській бойовики періодично відкривали вогонь із автоматів та кулеметів по позиціях українських військових, що розташовані в мікрорайонах Стара та Нова Кондрашівка.

«На околицях Кримського за вечір 24 березня та ніч на 25 березня неодноразово виникали бойові зіткнення між українськими силовиками й так званими «казаками», що засіли в Сокільниках»,  – сказано в повідомленні.

Згідно з інформацією, околиці Троїцького (Попаснянський район), де розташовані опорні пункти українських військових, були обстріляні з мінометів.

Крім того, вибухи мін і артилерійських снарядів чулися на автодорозі Бахмутка поблизу 29-го блокпосту, а відлуння артилерійської канонади долинало аж до Попасної.

Прес-служба зазначає, що ніхто з мирних мешканців не постраждав, руйнувань інфраструктури не зафіксовано. Інформації про поранених чи загиблих українських військових не надходило.

Як відомо, за добу терористи понад 20 разів відкривали вогонь.

Нагадаємо, із 00.00 15 лютого, згідно з Мінськими домовленостями від 12 лютого, на Донбасі оголошено перемир'я і режим припинення вогню.

Україна здійснила чотири етапи відведення важкого озброєння, проте повністю не відводитиме техніки від лінії зіткнення. Це пов’язано з тим, що терористи не дотримуються перемир’я і продовжують обстріли сил АТО.