Баганець не отримував повідомлення про підозру – ЗМІ

24 Березня 2015, 11:25

Екс-начальник управління прокуратури Києва Віталій Баганець спростував інформацію про отримання повідомлення про підозру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області з посиланням на його слова.

"Інформація про те, що колишньому начальнику управління прокуратури Києва Віталію Баганцю повідомлено про підозру, не відповідає дійсності. Про це повідомив сам Віталій Баганець, який зараз займає посаду начальника управління прокуратури Київської області", – йдеться в повідомленні.

Баганець заявив, що станом на сьогодні він не отримував повідомлення про підозру ні від прокуратури міста Києва, ні від прокуратури Полтавської області.

Як повідомлялося раніше, колишньому керівнику управління столичної прокуратури Віталію Баганцю винесено підозру у здійсненні тиску на працівників правоохоронних органів.

Нагадаємо, 18 березня Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження проти прокурора Києва Сергія Юлдашева. Після чого Юлдашев звинуватив заступника Генпрокурора України Олексія Баганця у тому, що він намагається помститися через те, що правоохоронці виявили факти "кришування" грального бізнесу його молодшим сином Віталієм Баганцем.

19 березня стало відомо, що прокуратура Києва розпочала кримінальне провадження щодо Віталія Баганця. Віталій – молодший син Олексія Баганця.