Четверо депутатів заявили про вихід із фракції Блоку Порошенка

23 Березня 2015, 18:38

Народні депутати з фракції "Блок Петра Порошенка" Андрій Денисенко, Віталій Купрій, Валентин Дідич та Олександр Дубінін заявили про вихід з фракції. Про це вони повідомили на прес-конференції в Дніпропетровській ОДА.

Зокрема, Купрій заявив, що в цій ситуації депутати повинні прийняти вольове рішення і вийти з фракції. До остаточного виходу з фракції їх підштовхнула заява глави СБУ Наливайченка. Депутати відзначили, що програма реформ Порошенка не виконується.

"Серце України, Дніпропетровщина, є локомотивом боротьби з агресором, і ці сили спрямовані виключно на те, щоб не дати нам боротися єдиним поривом, але ми вистоїмо, переможемо, нас не здолати, з нами правда, і сила, і тому я приєднуюся до своїх колег і заявляю про вихід з фракції БПП", – сказав Дубінін.

За словами нардепа Денисенка, в Дніпропетровську 25 березня пройде народне віче "проти перетворення демократичного режиму на авторитарний режим".

Читайте також: Фесенко про Коломойського: просто треба домовлятися, а не захищати рейдерськими методами те, що тобі не належить