Водій “Ниви”, що підірвалася на фугасі, загинув на місці – Москаль

21 Березня 2015, 12:41

Стали відомі подробиці вчорашнього нещасного випадку з підривом легковика на фугасі в Попаснянському районі. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

За уточненими даними, НП сталася між селами Єкатеринівка та Молодіжне, які знаходяться за лінією розмежування вогню й контролюються бойовиками.

"20 березня близько 12 години 39-річний мешканець Первомайська (місто, окуповане ЛНР) на власному автомобілі «Нива» намагався проїхати на контрольовану Україною територію в місто Попасна не через пункт пропуску, а польовими дорогами, які заміновані бойовиками. І наїхав на закладений фугас. В результаті вибуху чоловік отримав несумісні з життям травми й загинув на місці", – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 20 березня біля лінії розмежування поблизу села Молодіжне Попаснянського району на фугасі підірвався легковик «Нива» з кількома мирними мешканцями.  Жінка, що сиділа поряд із водієм, змогла вибратися на контрольовану Україною територію й повідомити про вибух у Попаснянський райвідділ міліції, про водія довгий час іфнормації не було.

агадаємо, 18 березня під Слов’янськом підліток підірвався на міні, а 19 березня на Донеччині підірвалися двоє людей.