Терористи концентрують сили в районі Донецька – Тимчук

3 Березня 2015, 08:23

В районі Донецька терористи продовжують концентрувати нові формування в трьох районах міста (Куйбишевський, Київський і Петровський), а також проводять активні обстріли позицій українських військ із мінометів та тяжкого піхотного озброєння, іноді стріляючи також із артилерії та танкових засобів. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір», народний депутат Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

"На полосі Красногорівка-Шуми помітна значна активність російсько-терористичних військ – зокрема, зафіксовано кілька спроб атакувати передові позиції українських військ силами тактичної групи бойовиків (до підсиленого взводу) за підтримки мінометів та артилерії", – йдеться у повідомленні.

"У районі Докучаєвськ-Новоласпа противник проводить перегрупування своїх підрозділів, концентруючи основні сили та засоби у напрямі північно-східному від Волновахи (Степне) та на ділянці від Грантіного до району південніше Тельманового. Помітне переміщення 13 танків, 8 ББМ, 25 армійських критих вантажівок", – зазначає Тимчук.

Нагадаємо, з 9-ї ранку до вечора 2 березня терористи на сході України сім разів порушили режим припинення вогню.