В Станиці Луганській бойовики обстріляли міліцейську машину

2 Березня 2015, 11:56

2 березня вранці бойовики обстріляли з автоматів міліцейську машину в Станиці Луганській. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Як повідомляється, постріли були здійснені з берега Сіверського Донця, що контролюється так званою ЛНР.

"У результаті один із міліціонерів, що знаходилися в автомобілі, отримав легкі поранення, йому вже надано медичну допомогу", – йдеться у повідомленні.

"Це не єдиний обстріл підконтрольних Україні населених пунктів Луганщини за минулу добу, – повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. – У ніч на понеділок з автоматичної зброї обстріляли село Старий Айдар у тому ж Станично-Луганському районі. На щастя, ніхто не постраждав. У решті традиційно гарячих точок, що на лінії розмежуванні вогню (Трьохізбенка, Попасна, Щастя, Троїцьке, Новотошківка, Золоте, Гірське, Нижнє, Світличне) дотримувався режим тиші".  

Як повідомлялось, загалом за минулу добу терористи 32 рази використовували зброю проти сил АТО вздовж лінії розмежування. 

Бойовики пробують наступати в районі Красногорівки, біля Ясинуватої – нарощують сили. У районі Дебальцевого терористи двічі протягом минулої доби застосовували 120-мм міномети.