Бойовики не відкривали вогонь вночі, а до півночі стріляли п’ять разів

1 Березня 2015, 10:46

Після опівночі бандформування на Донбасі не наносили удари по українських силах. Про це повідомили на сторінці прес-центру АТО у мережі Facebook.

“В ніч на 1 березня, з опівночі до 06:00 обстрілів терористами в зоні АТО не зафіксовано. Водночас, починаючи з 18:00 до 00:00 ночі бойовики п’ять разів хаотично вели вогонь по позиціях українських військ здебільшого із стрілецької зброї”, – йдеться у тексті.

Згідно з текстом, найбільше постраждала Авдіївка.

“Так, о 18:00 та 20:00 на маріупольському напрямку злочинці обстріляли Широкине, а о 19:30 та 21:45 – селище Луганське поблизу Дебальцевого. Близько опівночі бандформування з танка і гранатомета завдали ударів в сторону Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Українські воїни утримують свої позиції, укріплюючи лінію оборони. Моральний дух наших бійців високий, тож в будь яку мить ми готові дати відсіч атакам ворога”, – додали у прес-центрі.

Як повідомлялося, 28 лютого бойовики активізувалися на Донецькому напрямку, під обстріли потрапили Авдіївка, Опитне, Березове, Піски та Водяне.

Як зазначалося, у Пісках через обстріл із боку бойовиків загинув один український боєць, а в районі селища Широкине цілодобово працюють снайпери терористів, обстріли практично не припиняються.

Раніше повідомлялося, що в зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях за минулу добу троє українських військових отримало поранення, загиблих на той час не було.

Нагадаємо, на Донбасі минулої ночі суттєво зменшилася кількість обстрілів з боку бойовиків.