Попасна через обстріли лишається без газу, води та світла – Москаль

25 Лютого 2015, 11:13

У результаті безперервних обстрілів вночі 24-25 лютого окремі райони Попасної залишаються без газу, світала та води. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Попасна знову опинилася під вогнем бойовиків із окупованого Первомайська. За минулу ніч, починаючи з 23-ї й закінчуючи 3-ю годиною, місто обстрілювали з артилерії та мінометів безперервно – снаряди вибухали кожні 10 хвилин. За словами місцевих мешканців, ця ніч була найгарячішою за останні два тижні», – йдеться у повідомленні.

Найбільше постраждав мікрорайон Черемушки (багатоповерхові масиви) та Капура (приватний сектор).

"У багатьох місцях перебитий газопровід та лінії електропередач, кілька вулиць залишилися без систем життєзабезпечення", – інформує Москаль. 

"Після обстрілів зникло покриття мобільного оператора «Київстар», яке після великої перерви було відновлено тільки вчора",- додає він. 

"Інформації про постраждалих серед мирних мешканців немає. Найбільш густонаселений мікрорайон Попасної ОРЗ все ще без центральної води. Аварійні бригади вже займаються відновленням водо-, газо- та електропостачання. Зранку в Попасній тихо», – йдеться у тексті.

"Місто обстрілюють так звані казаки всевеликого войска донского, які неодноразово заявляли, що не підписували в Мінську ніяких домовленостей і дотримуватися їх не збираються", – вкотре підкреслив голова Луганської ОДА.

Як повідомлялося, бойовики вночі тричі обстріляли Попасну, за добу у зоні АТО бойовики 15 разів відкривали вогонь з артилерії і мінометів, чотири рази зі стрілецької зброї і гранатометів, за добу зафіксовано дев’ять прольотів безпілотників ворога.

Як повідомлялося, терористи за добу 14 разів порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спостерігачі ОБСЄ зафіксували зменшення інтенсивності обстрілів на Донбасі.