У Попасній відновили астобусне сполучення, хоча бойовики продовжують обстріли

24 Лютого 2015, 10:30

Бойовики не припиняють обстрілів Попасної з артилерії та мінометів, однак відновлювальні роботи у місті тривають. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

«Вчора увечері й сьогодні зранку (23.02 – 24.02 – Ред.) бойовики продовжили обстріли Попасної з артилерії та мінометів. Востаннє місто обстрілювали сьогодні о 05:30, перед тим – учора о 18:00, 20:00 та 22:00. Вогонь вели з боку Первомайська та  Калинова, окупованого так званими «казакамі» всевеликого войска донского. На вулиці Південній снаряд влучив у приватний будинок, який зайнявся. Ніхто з мирних мешканців не постраждав», – йдеться у тексті.

Водночас, у місті відновлюють інфраструктуру.

«Незважаючи на обстріли, в місті тривають відновлювальні роботи. Запрацювали мобільні оператори Life та Київстар, відновлено регулярне автобусне сполучення з Сєверодонецьком та Артемівськом. Електроенергія та газ є майже в усьому райцентрі, однак мікрорайон ОРЗ все ще залишається без води», – додали у повідомленні.

Також зазначено, що вогнева активність триває також в інших населених пунктах.

«Не припинялася вогнева агресія й щодо низки інших населених пунктів на контрольованій Україною території Луганщини. Троїцьке (Попаснянський район поблизу Дебальцевого) обстрілювали з артилерії і вчора вночі, й сьогодні зранку. Інформації про постраждалих немає. В Трьохізбенці тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї та автоматичних гранатометів. В Станиці Луганській опорні пункти українських військових вночі обстріляли з крупнокаліберних кулеметів. Вогонь вели з боку окупованого бойовиками берега Сіверського Донця. Ніхто з мирних мешканців не постраждав», – наголосили у прес-службі.

Як повідомлялося, у прес-центрі АТО повідомили про сім обстрілів Попасної з артилерії вночі.