На території “ЛНР” бойовики вдають “відведення важкої техніки”, насправді підтягуючи її

24 Лютого 2015, 09:27

На території, підконтрольній "ЛНР", командування російсько-терористичних військ продовжує вдавати "відведення важкої техніки", яка відводиться з переднього краю на незначну відстань, концентруючись в добре замаскованих та чисельних "відстійниках", для цієї мети переважно використовуються населені пункти ("приватний сектор"). Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

"В районі південніше Луганська облаштований перевалочний пункт російсько-терористичних військ, куди перекидається техніка та зброя, що надходить з Росії", – зазначає Тимчук.

Повідомляється, що частина важкого озброєння, що відводиться з переднього краю, також перекидається в даний район.

Продовжується перекидання з території РФ на Донбас матеріально-технічних ресурсів та боєприпасів.

"За останню добу зафіксовано переміщення щонайменше 3-х конвоїв постачання, один із яких (22 транспортні одиниці) прослідував до Донецька", – інформує Тичук.

"Серед перекинутої з території  РФ на Донбас важкої бронетехніки помітне збільшення кількості танків Т-72 різних модифікацій, які не перебувають  на озброєнні ЗСУ (раніше росіяни перекидалив основному танки Т-64 в різних модифікаціях, що перебувають на озброєнні української армії", – резюмує "ІО".

Нагадаємо, 23 лютого бойовики перекинули 350 осіб та 6 танків у район Безіменного. Після захоплення Дебальцевого терористи активізувалися на Маріупольському напрямі.