До Сєвєродонецька надійшов гуманітарний вантаж

23 Лютого 2015, 09:07

У Сєвєродонецьк доставили гуманітарну допомогу від Південно-Західної залізниці. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

"35 тонн продуктів (крупи, олія, цукор, консерви, вода, дитяче харчування), речі першої необхідності (гігієнічні засоби, побутова хімія, памперси), медикаменти і новий автомобіль швидкої допомоги марки «Газель» привезли в луганський Сєвєродонецьк представники Південно-Західної залізниці", – йдеться у повідомленні. 

"Усю допомогу від залізничників спрямують до медичних закладів Луганщини, зокрема в обласну лікарню, яку «з нуля» створюють у Сєвєродонецьку", – відзначив Москаль.

Це вже не перша гуманітарна допомога від Південно-Західної залізниці.

"Раніше залізничники зібрали 2 мільйони гривень на потреби людей, що живуть в зоні проведення АТО, окремим батальйонам передавали позашляховики, рації, спальні мішки. Також опікувалися переселенцями з  Волновахи Донецької області і тимчасово переміщеними, що проживають у таборі для переселенців у  Коростишеві на Житомирщині", – резюмує голова Луганської ОДА.

Як повідомлялося, 21 лютого Данія в якості гуманітарної допомоги надала низку медичного обладнання для обласної лікарні у Сєверодонецьку, яку нині створюють. 

Нагадаємо, у Єврокомісії пообіцяли €15 млн гуманітарної допомоги для постраждалих на Донбасі.