На Луганщині обстріляли Троїцьке, Попасну та Кримське

21 Лютого 2015, 11:35

Три населені пункти Луганської області потрапили під обстріли з боку бойовиків протягом останньої доби. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

«Вчорашній день (20.02) та минула ніч на контрольованій Україною території Луганщини не були спокійними, під обстріли потрапили три населені пункти – Попасна, Троїцьке та Кримське», – йдеться у тексті.

Обстріли відбулися увечері.

«Попасну після 19:00 обстріляли з артилерії. Снаряди вибухнули на околиці, де розташовані опорні пункти українських силовиків. Постраждалих та руйнувань немає. У Троїцькому (Попаснянський район недалеко від Дебальцевого) протягом вечора не вщухала стрілянина. Позиції Збройних сил України обстрілювали з артилерії та «Градів». Інформації про поранених чи загиблих серед мирних мешканців немає. Околиці Кримського (Новоайдарський район поблизу колишнього 31-го блокпосту) обстрілювали з боку окупованих бойовиками Сокільників», – розповіли у прес-службі.

Згідно з повідомленням, на решті території області бойових дій не сталося.

«Ремонтні бригади продовжують відновлювати перебиті попередніми бойовими діями комунікації. У більшості населених пунктів на лінії вогню працюють усі системи життєзабезпечення», – зазначили у повідомленні.

Як повідомлялося, після відступу українських сил з дебальцевського плацдарму, Чорнухине на Луганщині перейшло під контроль «ЛНР».

Читайте також: Москаль: Ми надто довго чекаємо на підпис закону про військово-цивільні адміністрації.

Читайте також: На територіях, де тривають бойові дії, не можна проводити вибори – Москаль.