Під Горлівкою зафіксували бойовиків в українській формі нового зразка – ІО

12 Лютого 2015, 08:28

Бойовики під Горлівкою перевдяглися в українську форму нового зразка. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

«У район станції Байрак (район Горлівки) противник перекинув дві одиниці РСЗО БМ-21 «Град» і колону напівпричепів вантажних автомобілів. Супровід колони – російські військовослужбовці, половина з них у польовій формі ЗС РФ, половина – в українській формі нового зразка з нашивками «Укроп» і українськими «прапорцями», – йдеться у тексті.

Під Маріуполем продовжується наступ українських сил.
«У районі Саханки-Ленінського тривають бої між наступаючими підрозділами українських військ з формуваннями російських найманців, які намагаються утримати позиції. Противник продовжує перекидати в район на північ Октября дрібні групи терористів і найманців з району Тельманового. З боку РФ навпроти Новоазовська зосереджена батальйонно-тактична група (БТГ) російських військ. Противник продовжує завдавати вогневі удари на шляхах просування українських підрозділів і комунікацій, намагаючись уповільнити просування українських підрозділів і ускладнити перекидання резервів для закріплення на нових рубежах», – зазначено у повідомленні.

На Луганщині бойовики вдалися до перегрупування сил.
«У районі Кримського і Трьохізбенки противник почав перегрупування своїх сил. Зазначено переміщення уздовж лінії фронту кількох дрібних тактичних груп. Всього зафіксована зміна позицій двома вогневими підрозділами артилерії противника і двома «піхотними» підрозділами з бронетехнікою. У Донецьку (Куйбишевський і Київський райони міста) продовжує фіксуватися концентрація формувань бойовиків. У напрямку Авдіївки проїхала бронегруппа (чотири танки, одна ЗУ-23-2 на Камаз і шість ББМ, два БМП-2, один БМП-1 і три БТР-80). Між Пісками і Красногорівкою у противника з'явилася нова мінометна батарея», – додав Тимчук.

Також повідомлялося, що частина бойовиків відійшла з Логвинового, але вибити бойовиків остаточно не вдалося.