Станицю Луганську обстріляли касетними боєприпасами – Москаль

5 Лютого 2015, 14:42

Станицю Луганську бойовики обстріляли касетними боєприпасами, є жертви. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

У повідомленні йдеться, що в райцентрі артилерійськими снарядами пошкоджені вісім житлових будинків, поранення отримали двоє українських силовиків.

«Центральну частину Станиці обстріляли касетними мінами, в результаті чого пошкоджена будівля райдержадміністрації (вибиті вікна, розбитий дах), – зазначає Москаль.  – На 11 вулицях осколками посічені труби газопроводів низького та середнього тиску. У Валуйському внаслідок прямого влучення артилерійського снаряду зруйнований житловий будинок, пошкоджені кілька сусідніх будинків, перебитий газопровід».

За словами голови Луганської ОДА, уже майже місяць Станиця й сім навколишніх сіл залишаються без електроенергії, центральної води й тепла. Відновити системи життєзабезпечення найближчим часом навряд чи вдасться.

Він зазначає, що у Станиці Луганській та прилеглих селах обстріли бойовиків практично не припиняються, незважаючи на відносне затишшя на підконтрольній Україні території.

Нагадаємо, 2 лютого У Станиці Луганській від обстрілів загинули два мирні мешканці, вогнем пошкоджено понад 30 будинків.

 

Зауважимо, щоб відновити міст між Луганськом і Станицею Луганською, треба 10 млн грн. За даними Луганської ОДА, міст було підірвано бойовиками.

Нагадаємо, у прес-службі голови Геннадія Москаля.сьогодні зранку повідомляли, що бойовики майже припинили обстріли Луганщини минулої доби.