Із Дебальцевого, Авдіївки та Світлодарська вчора евакуювали 156 осіб

3 Лютого 2015, 11:29

2 лютого ДержНС вивезла з міст Дебальцеве, Авдіївка та Світлодарськ 156  людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Як зазначається в повідомленні, з міста Авдіївка вивезено 60 осіб (8 дітей), з міста Дебальцеве – 66 (3 дитини), з міста Світлодарськ – 30 (6 дітей).

«Всього з 28 січня по 2 лютого з міст Авдіївка, Дебальцеве та Світлодарськ вивезено 2 тис. 341 особу, у тому числі 630 дітей та 60 осіб, які не можуть самостійно пересуватися»,  –  інформує прес-служба.

До Києва за вчорашній день було евакуйовано 118 людей, з яких 45 дітей.

Упродовж двох днів до столиці прибула 191 особа (45 дітей).

Переміщення людей із прифронтової зони організовують як залізничним сполученням, так і автошляхами. Для зустрічі людей ДСНС відкрила пункти зустрічі на залізничних вокзалах в містах Слов’янськ та Костянтинівка. Тут надається інформаційна, медична та психологічна допомога.

«За минулу добу до пунктів зустрічі та обігріву населення звернулася 101 особа: у місті Слов’янськ – 64 (у тому числі 9 дітей) та у місті Костянтинівка – 37 (у тому числі 9 дітей)», – . йдеться в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, у містах Донеччини, які піддаються регулярним обстрілам бойовиків, продовжуються заходи з організації вивозу людей із небезпечної зони.

Як відомо, евакуація триває попри постійні обстріли

Позначки: