У Станиці Луганській бойовики через гучномовці транслюють російську “попсу”

31 Січня 2015, 22:01

Бойовики біля Станиці Луганської застосовують "психологічну зброю". Про це повідомили у прес-службі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"У Станиці Луганській терористи "ЛНР" застосували новий вид зброї – психологічний. Увечері вивезли на пагорб біля Сіверського Донця (що за кілька сотень метрів від райцентру) потужні гучномовці й почали транслювати російську попсу й пропаганду про те, як у Росії "жіть харашо", – йдеться у повідомленні.

Під ранок бойовики замість того, що у Росії називають "музика", застосували матюки.

"Трансляція тривала всю ніч і зупинялася тільки на період, коли починався новий обстріл. Над ранок слухати російську попсу набридло й самим бойовикам, тому вони взяли мікрофони й почали поливати Станицю брудними матюками. І це при тому, що за минулу ніч у райцентрі артилерією та "Градами" пошкоджено більше 20 будинків. Є прямі влучення в житло, в мікрорайоні Погорєловка артилерійський снаряд влучив в будинок керівника районної електромережі і вщент зруйнував його. Господар з дружиною й дітьми  встигли забігти в підвал до сусіда, коли почався обстріл, завдяки чому й залишилися живими", – додали у прес-службі.

Також повідомили, що у Макарові (передмістя Станиці) під обстріл потрапив 60-річний чоловік і отримав осколкові поранення.

Також повідомлялося, що під Вуглегірськом бойовики ідуть у бій під російськими прапорами.