Бійці відбили танкову атаку в районі 29-го і 31-го блок-постів – штаб АТО

22 Січня 2015, 16:18

Сили антитерористичної операції відбили танкову атаку в районі 29-го і 31-го блок-постів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"В районі 29 і 31 блок-постів вранці бойовики вели обстріл наших позицій артилерії і "Градів" поблизу населених пунктів Кримське і Нижнє. Близько 10:00 тут зав'язалася танкова дуель. В результаті грамотних дій наших танкістів противник відійшов, зараз в районі спостерігається відносне затишшя", – йдеться у повідомленні.

Також у прес-центрі підкреслили, що найбільш напружена ситуація склалася в районі Дебальцеве.

"Вранці противник веде тут потужні обстріл позицій сил АТО. Наші військові ведуть контрбатарейну боротьбу. Незаконні збройні формування намагається вести атакуючі дії, але кожен раз українські захисники дають відсіч ворогові", – наголосили у штабі.

Крім того, повідомляється, що не припиняються бої в аеропорту Донецька та поблизу нього. Вранці противник 5 разів обстріляв з РСЗВ "Град" позиції українських військ в районі населеного пункту Тоненьке. Також бойовики обстріляли з артилерії Гранітне, з "Градів" – Авдіївський коксохімічний комбінат. Інформація про постраждалих уточнюється.

Як повідомлялося, в ніч на 22 січня журналіст Юрій Бутусов повідомив, що українські військові залишили руїни терміналу донецького аеропорту

Нагадаємо, за даними Міноборони, протягом останньої доби в боях за донецький аеропорт загинули шестеро українських військовослужбовців, а 16 військових потрапили в полон.