У Києві знову напали на крамницю Roshen

19 Січня 2015, 10:25

У Києві в ніч на 19 січня скоєно напад на магазин кондитерської компанії Roshen. Про це заявили в управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

«Двоє невідомих камінням розбили вітрину в одному з магазинів кондитерських виробів. Після скоєння нападу невідомі втекли», – заявили у відомстві.

В даний час на місці працює слідчо-оперативна група, вживаються дії для встановлення осіб нападників.

При цьому у відомстві не уточнили назву магазину. Але як повідомляють ЗМІ з посиланням на корпорацію Roshen, мова йде про магазин в районі станції метро «Позняки».

Нагадаємо, раніше в Києві була здійснена серія нападів на кондитерські магазини Roshen, які належать президенту України Петру Порошенку.

Нагадаємо, раніше у МВС повідомили, що 11 січня близько 4 години ранку невідомі камінням розбили вітрину магазину «Roshen» біля ст.м. «Житомирська». Одного з них вдалося затримати. Ним виявився неповнолітній хлопець, який представився активістом однієї з громадських організацій. 

Згодом оприлюднили відео нападів на фірмові магазини Roshen в чотирьох районах Києва: 3 січня на Теремках, 5 січня біля метро "Мінська", 9 січня на метро "Осокорки" та 11 січня на метро "Житомирська".

 

Позначки: