Правоохоронці повідомили подробиці нічного вибуху на Троєщині

17 Січня 2015, 12:51

Внаслідок вибуху невстановленого предмета, яий стався увечері 16 січня в Деснянському районі столиці, пошкоджено 9 автомобілів. Про це 17 січня повідомили у прес-службі ГУ МВС України у м.Києві. 

"У Деснянському районі на прибудинковій стоянці вибухом невідомого предмету пошкоджено дев'ять автомобілів", – заявили у ВЗГ, додавши що постраждалих внаслідок інциденту немає.

За даними міліції, вибухівка спрацювала увечері 16 січня, приблизно о 22.30. На місце події прибула карета швидкої медичної допомоги, але за медичною допомогою ніхто не звертався.

На цей час уже затримано двох осіб, котрі перевіряються на причетність до вчинення злочину. Слідчим відділом Деснянського райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 "хуліганство" ККУ.

Експерти-криміналісти припускають, що була підірвана граната – РГН (осколкова ударно-дистанційна) або РГО (ручна оборонна ударно-дистанційна). Триває подальша перевірка.

Нагадаємо, увечері 16 січня в центрі Одеси стався вибух біля відділення банку “Діамант”. Правоохоронці не кваліфікували випадок як теракт.