У Вірменії під час протестів постраждали 12 людей

15 Січня 2015, 23:57

Під час сутичок, які почалися через вбивство російським солдатом сім'ї у Вірменії, постраждали, щонайменше, 12 людей, передає видання Aravot з посиланням на медичні служби міста.

Сутички між протестувальниками та силовиками у вірменському місті Гюмрі призвели до перших постраждалих. Щонайменше, 12 людей постраждали, серед них є троє працівників поліції. Травми також отримали журналісти. В одного з них є опіки.

Сутички тривають. Чутно вибухи вибухових пакетів. Силовики намагаються відтіснити протестувальників, їх у відповідь закидають камінням. Декого із протестувальників затримують.

Нагадаємо, сутички через вбивство вірменської родини російським солдатом почалися ввечері 15 січня. На вулиці вийшли кілька тисяч людей, які вимагають видати російського солдата Валерія Пермякова, обвинуваченого у вбивстві вірменської сім'ї з шести чоловік.

Російський військовослужбовець зізнався у вбивстві 12 січня шести осіб у вірменському місті Гюмрі. Вижила лише піврічна дитина, вона тяжко поранена. Пермяков є військовослужбовцем 102-ї російської військової бази у Вірменії.