На Донеччині оголосили день жалоби за загиблими під Волновахою

14 Січня 2015, 11:33

14 січня у Донецькій області оголошено день жалоби за загиблими в результаті теракту під Волновахою. Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Олександр Кіхтенко, передає прес-служба Донецької ОДА.

"У зв'язку з трагедією, що сталася 13 січня 2015 року на блокпосту в районі міста Волноваха, яка призвела до численних людських жертв, 14 січня на території Донецької області оголошено днем жалоби", – йдеться у повідомленні.

Розпорядженням доручено приспустити державний прапор України, прапор області на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Райдержадміністраціям, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності рекомендовано утриматися від проведення концертно-розважальних заходів та спортивних змагань.

Нагадаємо, народні депутати пропонують президенту Петру Порошенко 15 січня оголосити день жалоби за загиблими під Волновахою.

Нагадаємо, 13 січня бойовики з боку Докучаєвська обстріляли український блокпост під Волновахою, де в цей час перебував пасажирський автобус. 12 людей загинули.