Минулої доби проти українських військових застосували важке озброєння

31 Грудня 2014, 13:58

Бойовики протягом минулої доби застосовували проти українських військових важке озброєння. Про це під час брифінгу у Києві повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За останню добу ситуація у зоні АТО принципово не змінилася. Зафіксовані факти застосування терористами важкого озброєння. Водночас, за уточненою інформацією, ніч у зоні АТО пройшла спокійно, після опівночі не було зафіксовано жодного обстрілу позицій наших військових", – сказав Лисенко.

Він зазначив, що, за оперативною інформацією, бойовики нарощують сили, перекидаючи нові підрозділи до лінії розмежування в районі Донецька, Дебальцевого, Первомайська, Стаханова та Сєверодонецька.

"За даними розвідки, відбувається як ротація, так і прибуття нових підрозділів Збройних Сил РФ до Донецька та інших населених пунктів. Частина з них екіпіровані під бойовиків ДНР", – сказав речник АТО.

Як раніше повідомлялося, минулої доби бойовики одинадцять разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції

За даними РНБО, втрат серед силовиків за минулу добу немає, поранений один військовий.

Крім того,  терористи впродовж двох діб намагалися прорватися у тил до сил АТО.