Двоє мирних мешканців загинули від обстрілу під Станицею Луганською

6 Грудня 2014, 11:21

У ніч на 6 грудня бойовики відкрили вогонь з артилерії по Станиці Луганській та околицях, внаслідок якого загинули щонайменше двоє мирних громадян. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Пізно вночі бойовики обстріляли районний центр та околиці (Станиці Луганської – Ред.) з “Градів” та самохідних артилерійських установок (САУ). У результаті в с. Валуйське (поблизу Станиці) за ніч повністю зруйновано більше десяти житлових будинків. Зараз рятувальні служби розбирають завали й шукають потерпілих. Станом на ранок уже підтверджена загибель двох мирних мешканців", – йдеться у повідомленні.

Бойовики обстріляли також низку інших населених пунктів.

"Терористи з ЛНР протягом минулої доби й далі продовжували обстрілювати контрольовану Україною територію включно з населеними пунктами Кримське, Золоте, Чорнухине, Попасна", – йдеться у тексті.

Згідно з повідомленням, все ж найгірша ситуація у Станиці Луганській, де відсутнє світло, вода та газ і вдарили сильні морози.

"Якщо протягом дня подати світло не вдасться, система центрального опалення повністю замерзне. На 10 годину ранку в Станиці було 10 градусів морозу", – додали у прес-службі.

Нагадаємо, Станиця Луганська перебуває під майже безперервними обстрілами бойовиків.