У сина Богатирьової відібрали земельну ділянку

26 Листопада 2014, 13:50

Суд повернув у державну власність земельну ділянку, незаконно привласнену сином екс-міністра охорони здоров'я України Раїси Богатирьової. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області

«Обухівський районний суд задовольнив позов прокуратури Обухівського району Київської області про повернення у державну власність земель водного фонду, які були незаконно відведені і надалі приватизовані членами сім'ї колишнього міністра охорони здоров'я України», – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що зазначену земельну ділянку площею майже півгектара в с. Плюти Обухівського району Київської області незаконно відвели у власність сина екс-міністра із земель водного фонду річки Дніпро.

Після позову прокуратури суд ухвалив визнати недійсним та скасувати право власності на земельну ділянку вартістю майже 900 тис. гривень.

Як повідомлялось, ще у червні Генпрокуратура виявила незаконну приватизацію земель водного фонду у Київській області родиною екс-міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура оголосила в розшук колишнього міністра охорони здоров'я Раїсу Богатирьову, яка фігурує в кримінальному провадженні за фактом розтрати та заволодіння коштами держбюджету в особливо великих розмірах.