На Луганщині внаслідок обстрілів терористів загинув мирний житель

22 Листопада 2014, 13:19

На Луганщині за добу терористи здійснили 48 обстрілів із артилерії, мінометів, танків, систем "Град" та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Згідно з повідомленням, під обстріли потрапили населені пункти Чорнухине, Трьохізбенка, Кримське, Попасна, Вільхове, Макарове, Петрівка.

У місті Щастя артилерійськими снарядами пошкоджено автоматичну розподільчу установку, внаслідок чого місто залишається без води. У Станиці Луганській повністю зруйновано один житловий будинок, крім того пошкоджено ділянку газопроводу та лінії електропередач. Дві котельні припинили роботу (без тепла залишилися в тому числі дитсадок та загальноосвітня школа). Усунути пошкодження поки неможливо через бойові дії.

"На жаль, знову не обійшлося без жертв серед мирного населення. Вчора перед обідом внаслідок мінометного обстрілу в місті Золоте загинув 60-річний чоловік", – повідомив голова Луганської ОДА.

Як повідомлялося, протягом минулої доби на Донбасі загинуло четверо військовослужбовців. Ще десятеро отримали поранення.